Bescherm uw auto

Uw automobiel is gebouwd om u vele jaren zorgeloos rijplezier te bezorgen. Moderne automerken en zeker de premium merken, blinken uit in kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid. En geloof het of niet, er is tóch een manier om ervoor te zorgen dat u nog langer van uw auto kunt genieten: laat hem behandelen met TopSeal, voor permanente lakbescherming.

Hydrofobisch effect

TopSeal geeft het oppervlak een permanent hydrofobische (waterafstotende) werking waardoor uw auto langer schoon blijft. U ziet het aan de druppeltjes!

Harder dan hard

TopSeal is nog harder dan de laklaag waarmee uw auto normaal gesproken uit de fabriek komt. Krassen en ‘swirls’ (fijne, niet voelbare krasjes) krijgen daardoor minder kans.

Permanente
lakbescherming

TopSeal is een keramische coating, die een verbinding aangaat met de harde blanke laklaag van uw auto. Zo is de lak nog een stuk beter beschermd tegen krassen en uv-straling.

Nooit meer in
de was zetten

Na behandeling met TopSeal is de lak van uw auto niet alleen perfect beschermd maar ook nog heel eenvoudig te reinigen. In de was zetten hoeft niet meer.

Rijden zonder
zorgen

TopSeal is gemaakt om minstens zo lang mee te gaan als uw auto. Eén keer aanbrengen is genoeg voor vele jaren rijden zonder zorgen.

Kies ook voor
permanente lakbescherming

Uw auto-dealer biedt u nu een unieke mogelijkheid om de lak van uw motor perfect en blijvend te beschermen tegen weer, wind, uv-straling, vuil en nog veel meer.

TopSeal gebruiken om uw auto extra bescherming te geven?